Детали авторот

Датум на регистрирање:

Последните пораки

  1. На Exopolitics: нова парадигма за нова реалност - Февруари 6, 2014
  2. Chelyabinsk метеорит - еден чекор од катастрофа - 8 ноември 2013 година
  3. Русија праќа сонда до астероид - 8 Ноември, 2013
  4. Chebarkul Метеоритот бил пронајден - 18 Октомври 2013
  5. Оваа страница е преведен од Chebarkul метеорит сега се воздржи - 1 Октомври, 2013

Постови огласи авторот