Детали за авторот

Датум на зачленување:

Најнови пораки

  1. На Exopolitics: Една нова парадигма за нова реалност - Февруари 6, 2014
  2. Метеорит Chelyabinsk - чекор подалеку од катастрофа - 8 Ноември, 2013
  3. Русија праќа сонда до астероид - 8 Ноември, 2013
  4. Метеорит пронајден Chebarkul - 18 Октомври 2013 година
  5. Метеорит бара Chebarkul ако се одложи решенија - 1 октомври, 2013

Мислења огласи авторот